Naadloos Gespoten Dakisolatie

Door het naadloos spuiten van SOUDAFOAM SPF o3 dakisolatie bekomt men een perfect luchtdicht systeem.

Deze isolatie heeft een opencellige structuur waardoor men een natuurlijke dampdiffusie krijgt doorheen de dakconstructie en dit in tegenstelling dan met de traditionele pur isolatie waar men een geslotencellig schuim toepast.

Etum_LABEL Licensed Installer

Door het toepassen van deze isolatietechniek realiseert men niet alleen een perfect woonklimaat maar ook een houten dakstructuur die kan ademen. Bij een eventuele waterinfiltratie kan het hout opnieuw uitdrogen alsook de isolatie, waardoor ze haar isoleren vermogen terugkrijgt.

De flexibiliteit van SOUDAFOAM SPF o3 garandeert een blijvend naadloze verbinding tussen de houten dakstructuur niettegenstaande de krimp en uitzetting hiervan. De klassieke PUR isolatie zal daarentegen barsten en scheuren vertonen na verloop van tijd.

Het isoleren van daken wordt gestimuleerd door de overheid en de energieleveranciers, waardoor u recht heeft op verscheidene subsidies.

Een overzicht van de verschillende premies vindt u via volgende links:

Brochure downloaden

Klik hier om de folder van Soudafoam SPF o3 te downloaden

Geïnteresseerd in onze diensten? Zo ja, dan verwelkomen we jou alvast en kan je ons via de knop makkelijk contacteren voor een gratis offerte. Tot binnenkort!